Maximizati timpul de functionare cu suport usor si rapid

De la copierea si imprimarea la faxuri, imprimantele multifunctionale (MFP) joaca in fiecare zi diverse roluri in birouri. Pe masura ce tehnologia IT a avansat si modul in care lucram sa schimbat, a devenit important ca birourile sa poata obtine cât mai mult posibil din sistemele, cum ar fi cele cu MFP. Ricoh lucreaza activ pentru a oferi cele mai noi caracteristici si pentru a imbunatati calitatea serviciilor si suportului nostru, astfel incât experienta dvs. cu MFP sa fie cât mai convenabila si mai uniforma posibil. Combinam inginerii de teren cu experienta in domeniu cu cele mai recente tehnologii, cum ar fi tehnologia cloud, date mari si AI pentru a oferi un serviciu de intretinere ca niciun altul.


Trecerea mai rapida la modele noi

Cand comutati la un MFP nou, este necesara o tranzitie laborioasa pentru a pastra setarile pe care le-ati utilizat pe cea veche. Cu cat acest proces dureaza mai mult, cu atat mai mult timp de nefunctionare in care persoanele din biroul dvs. nu pot utiliza MFP. Pentru a permite o tranzitie mai rapida la noile modele, Ricoh a creat un proces usor pentru a importa setarile de la vechiul MFP la cel nou. Pentru a asigura o securitate completa, toate datele sunt criptate in timpul transferului.


* Unele informatii de setare nu pot fi importate.
* Setarile pot fi importate numai cand dispozitivele vechi si cele noi sunt dispozitive Ricoh.


Service autorizat Ricoh

Optimizam performanta flotei de copiatoare si productivitatea

Asiguram service, consumabile si piese originale Ricoh

Solicitarile sunt usor de facut si va raspundem in cel mai scurt timp posibil, cu avantajul suplimentar ca puteti accesa portalul nostru de suport disponibil 24/7.

Plasarea comenzii dumneavoastra pentru consumabilele sau piesele originale Ricoh nu poate fi mai usoara.

Procesul este rapid, simplu si intuitiv. Comenzile sunt preluate si in afara orelor de lucru si in timpul weekend-urilor.

Ne puteti contacta prin formularul nostru de contact, prin email la adresa office@digitalmoments.ro sau la support.digitalmoments.ro.

Portalul de suport este dedicat exclusiv clientilor nostri existenti.