Audit si consultanta

Serviciile de CONSULTANTA sunt un proces important care trebuie sa atinga urmatoarele etape:

Pregatire

Prima etapa din oricare proiect de infrastructura IT porneste de la identificarea nevoilor de business ale clientilor si a tehnologiilor care sa raspunda acestor nevoi. Echipa Digital Moments va ofera consultanta in alegerea celor mai bune solutii care sa raspunda tuturor cerintelor atat din punct de vedere tehnic cat si financiar. Se contureaza la nivel conceptual arhitectura solutiei si la cerere se poate realiza si o demonstratie a functionalitatii solutiei propuse.

Planificare

Etapa de planificare presupune evaluarea situatiei actuale a infrastructurii si elaborarea de recomandari privind acomodarea noilor solutii. Se va crea un plan de actiune privind activitatile si responsabilitatile care revin fiecarei parti precum si termenele limita de realizare a proiectului.

Design

In urma analizei informatiile obtinute anterior, se va prezenta solutia in profunzime, a echipamentelor implicate si a configuratiilor aferente, planul de implementare si migrare catre noua solutie pe etape, modalitatile de testare si acceptare a proiectului.