Ricoh

Ricoh

Ricoh este un furnizor global de tehnologie care transforma procesele de afaceri si managementul informatiilor pentru a ajuta organizatiile sa fie mai agile, productive si profitabile.

In ultimii ani, am raspuns la cerintele in schimbare ale locului de munca modern si oferim acum o gama completa de solutii end-to-end in urmatoarele domenii principale:

Solutii de birou
Imprimare comerciala si industriala
Servicii IT
Servicii de administrare a documentelor
Servicii de comunicare
Servicii avansate de fabricatie
Servicii de outsourcing
Servicii de gestionare a durabilitatii
Servicii de aplicatii
Servicii la locul de munca

Oriunde va aflati in lume, avem expertiza in domeniu si o acoperire la nivel mondial pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele de afaceri. Luam o abordare integrata si colaboram strâns cu clientii nostri pentru a imbunatati si a gestiona procesele intensive ale documentelor.
Obiectivul nostru este de a va face procesele de afaceri mai profitabile, mai productive, mai durabile si mai sigure. Si suntem aici fiecare pas pentru a va ajuta sa gestionati schimbarile interne, deoarece sunt introduse noi sisteme.

Ricoh Global
Infiintata in 1936, Ricoh ofera servicii de documentare, consultanta, software si hardware pentru intreprinderile mici si mari din intreaga lume. Oferim o gama larga de solutii personalizabile pentru a satisface nevoile individuale ale clientilor si ale industriei.
Sistemele noastre sunt proiectate sa creasca pe masura afacerii dvs. si reteaua noastra extinsa de asistenta globala inseamna ca veti avea intotdeauna suportul de care aveti nevoie când si unde aveti nevoie.